Matkaa Nurmijärvelle viettämään lomapäivää

Nurmijärvellä lähellä on aina luonto ja rauha, idyllisissä maalaismaisemissa kylissä ja taajamissa. Emme kuitenkaan ole uinuva maalaispitäjä, vaan vilkas kulttuurielämä, monimuotoiset liikuntamuodot ja nähtävyydet sekä taajamien kaupalliset palvelut ja yritysten tarjoamat elämykset täydentävät luonnonrauhaa. Tästä syystä voimme ylpeinä todeta, että universumin Aleksis Kivi -pääkaupunkiin Nurmijärvelle kannattaa todellakin matkata!

Vietä ikimuistoinen päivä vieraanamme!

Etsitkö elämyksiä tai upeita luontokohteita? Oletko miettinyt, miten voisit viettää lomapäivän lasten kanssa tai aikuisten kesken? Olemme tehneet erilaisia kesä- tai vapaapäivän ohjelmia, vinkkejä, miten viettää mukava päivä Nurmijärvellä. Luvassa on puuhaa, liikunnaniloa, luonnonrauhaa, elämyksiä ja nähtävyyksiä – kaikenikäisille. Kurkkaa alta vinkkimme ja matkaa Nurmijärvelle!

Nurmijärvi lanseeraa uudet Visit Nurmijärvi -sivut toukokuussa 2022.

Edistämme matkailun kehittymistä

Tulevaisuuden Nurmijärvi on suosittu matkailukohde. Matkailun, kulttuurin ja tapahtumatoiminnan toimin- taedellytysten kehittämiseksi toimimme­ eri ­yritysten ­ja­ yhteisöjen aktiivisena­ yhteentuojana ­ja ­mahdollistamme­ erilaista toimintaa. Lisäämme matkailukohteidemme tunnettuutta.

Mahdollistamme matkailun, kulttuurin ja tapahtumatoiminnan toimintaedellytyksiä sekä keskeisten matkailukohteiden kehittymistä

  • Tuemme matkailu- ja palveluyrittäjiä liiketoiminnan kehittämisessä.
  • Kehitämme ja markkinoimme kunnan omia matkailu-, luonto-, ja kulttuurikohteita näiden omaleimaisten identiteettien kautta.
  • Edistämme ja mahdollistamme tapahtumatuotantoa yhteistyössä tapahtumatuottajien ja lähikuntien kanssa.