Omakotitontit

Nurmijärven kunnan omaleimaiset kolme taajamaa: kaupunkimainen Klaukkala, kulttuuririkas Kirkonkylä ja luonnonläheinen Rajamäki mahdollistavat monipuolisen kasvuympäristön moneen makuun.

Nurmijärvellä elät kuin maalla. Tai kuin kaupungissa. Tai parhaat palat molemmista poimien. Tämän pääset kokemaan sekä Vanha-Klaukan uudella asuinalueella kuin myös muuallakin Nurmijärvellä!

Me Nurmijärvellä olemme ylpeitä siitä, että meillä on toimiva ja aktiivinen kunta mutta myös leppoisaa maalaistunnelmaa ja kaunista, koskematonta luontoa. Olemmehan me Suomen suurin kunta.

Olemme myös ylpeitä siitä, että olemme maailman virallinen Aleksis Kivi -pääkaupunki (The World Capital of Aleksis Kivi). Luonnollisesti Nurmijärvi onkin Kivi-juhlien ja Aleksi Kiven päivän virallinen juhlapaikka.

Tervetuloa Nurmijärvelle!

Tervetuloa kotiin Vanha-Klaukkaan!

Luonnonläheinen Vanha-Klaukka rakentuu Isosuon Natura-alueen, Klaukkalan kampuksen sekä monipuolisten palveluiden naapuriin.

Kotiudu Kylänpäähän!

Kylänpää kutsuu kotiutumaan Nurmijärven Rajamäelle! Lapsiystävällisellä alueella on tarjolla tontteja, joille mahtuu enemmänkin elämää.

Alueelle on tulossa uusia tontteja, pysy kuulolla!