Maalaisnohevaa ja joustavaa bisnestä

Tavoitteena paremman arjen ilmiö. Meille se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että yhteistyö kanssamme on sujuvaa. Yritysten ei tarvitse kysellä asioista chättiroboteilta, vaan yrittäjä voi kilauttaa suoraan elinkeinojohtajalle tai kunnanjohtajalle. Emmekä me kunnan edustajat tärkeile, vaan teemme. Olemme maalaisnohevia, käytännönläheisiä ja joustavia. Meillä on aito halu ymmärtää yritystemme tarpeita ja tukea parhaalla mahdollisella tavalla. Meille jokainen yritys ja yrittäjä on tärkeä.

Toisin kuin monissa eteläisissä yrityskeskittymissä, meillä on mahdollisuuksia laajentaa omaa toimintaa yrityksen kasvaessa.

Elinvoimaisten elinkeinojen Nurmijärvi

Kasvatamme työpaikkaomavaraisuutta

Yritykset, nykyiset ja uudet, ovat Nurmijärven elinvoimaisuuden lähde. Vahvuuksiamme korostaen tavoittelemme työpaikkaoma varaisuuden nousua, jotta yhä useampi
nurmij­ärveläinen­­ voisi­ tulevaisuudessa ­käydä töissä­ omassa kotikunnassaan.

Tavoittelemme työpaikkaomavaraisuuden nousua 70 prosenttiin

  • Tuemme­ yritysten kehittymistä ­ja ­laajenemismahdollisuuksia ­räätälöidysti ­yritysneuvonnan­ ja­ kaavoituksen­ keinoin.
  • Varmistamme monipuolisten yritystonttien riittävyyden hyvillä logistisilla sijainneilla ennakoiden tulevaisuuden tarpeita.
  • Tavoittelemme työllistäviä toimijoita, joille sijainti on keskeinen tekijä.

Sujuva joukkoliikenne ja riittävästi parkkitilaa

Nurmijärvi sijaitsee Suomen paraatipaikalla. Meiltä on 25 minuuttia Helsinki-Vantaan lentokentälle, puolituntia Helsinkiin ja sijaitsemme sekä Tampereen moottoritien että Hanko-Hyvinkää-tien varrella.

Joukkoliikenteen kehittäminen on Nurmijärvellä tärkeää, ja meille pääsee joustavasti töihin pääkaupunkiseudulta. Suomen suurimmassa maalaiskunnassa meillä on myös mahdollisuus kehittää joukkoliikennettä joustavasti ja tarvelähtöisesti. Myös omalla autolla työpaikalle pääsee vaivattomasti, nopeasti ja autonkin saa parkkiin pääoven viereen.